Yoga mot stress

Velkommen til å oppleve yogapraksis med mye personlig veiledning og en varm atmosfære

Timene våre er varierte og alle stillingene kan justeres etter nivå. På denne måten kan hver person dra nytte av en yogapraksis tilpasset ens egen kapasitet. Yoga handler ikke om å konkurrere eller sammenligne seg med andre; det er en individuell praksis for å øke ens fysiske og mentale velvære.

Vi tilbyr en helhetlig yogapraksis som inkluderer stillinger, pusteteknikk & avspenning, og som sammen bidrar positivt til fysisk og mental velvære

Kom som du er - yoga er ingen konkurranse. Hos TMY har vi fokus på trygge og gradvise steg fra enkle til mer utfordrende stillinger. I våre timer vil du få alternativ som enten gjør stillingene lettere for deg som er ny innen yoga, eller mer utfordrende om du har mer erfaring. Våre yogainstruktører er engasjerte og alltid villige til å gi det lille ekstra for å se til at alle føler seg inkluderte.

Behagelige, jordnære timer. Alle er velkomne.

Førstkommende yogakurs

Yoga Mot Stress

Yoga for indre ro | 8 ukers kurs

Oppstart torsdag 3. september 2020

Vi bruker ulike teknikker for å håndtere stress og uro, blant annet restorativ hatha yoga, pranayama (pusteteknikker), mantrameditasjon, yoga nidra (dyp avspenning) og kirtan (musikkterapi). Du kommer til en avslappet atmosfære uten krav og forventninger fra noen andre - eller fra deg selv.

Yoga for indre ro

For avspenning og stressmestring

Har du lyst å oppdage yoga? Fokuset på dette kurset blir å skape en avslappet atmosfære uten krav og forventninger fra noen andre - eller fra deg selv.

Velkommen til 8 uker for indre ro og balanse i ditt liv

 • Restorativ Hatha Yoga - fysiske øvelser/stillinger
 • Pranayama - pusteteknikker
 • Yoga Nidra - dyp avspenning
 • Kirtan - musikkterapi
 • Mantrameditasjon

Du vil oppleve en umiddelbar reduksjon av stressfølelsen, men også lære teknikker du kan bruke hjemme for å håndtere hverdagens opp- og nedturer. Dette kurset er tilpasset til nybegynnere, men er også en mulighet for deg som er vant med yoga og vil gå dypere i din praksis - spesielt med fokus på avslapping og restitusjon.

Vi bruker ulike teknikker for å håndtere stress og uro, blant annet pranayama (pusteteknikker), mantrameditasjon, yoga nidra (dyp avspenning) og kirtan (musikkterapi). Dette selvfølgelig i tillegg til restorative yoga asanas (fysiske øvelser/stillinger).


- 8 ukers nettbasert kurs, live hver torsdag kl. 17:00-18:15
(du kan også se kurset i etterkant)
- Kurset går fra den 3. september til den 22. oktober 2020
- Kostnad: 590kr (490kr student)


Betal med Vipps

1.
Gå til Vipps og klikk på
'Kjøp & Betal'

TrondheimMeditasjon

2.
Søk etter Trondheim Meditasjon & Yoga (eller nummer 100 008)

TrondheimMeditasjon

3.
Finn rett kurs i menyen :-)

TrondheimMeditasjon

Fordeler med Yoga

 • Reduserer stress, angst og depresjon
 • Forebygger skader og forbedrer kroppsholdning
 • Økt energinivå og konsentrasjon
 • Lindrer mageproblemer og oppblåst mage
 • Frigjør endorfiner som forbedrer humøret
 • Økt fleksibilitet, muskelstyrke og utholdenhet
 • Forbedret søvn
 • Forbedrer blodsirkulasjonen og styrker hjertet
 • Gir støtte og styrke for andre typer sport

Bli mer tilstede i livet ditt og stresse ned i kropp & sinn

Yoga handler ikke om konkurranse men fokuserer på hver deltageres nivå. 

Våre timer er jordnære, personlige, og profesjonelle. Kom som du er!

Vi gir muligheten til å gå vidare fra enkle til litt mer utfordrende stillinger. Praksis av hatha yoga kan gi fordeler som blant annet minsket mental & fysisk stress, øked fleksibilitet, balanse i hormonsystemet, og effektiv fordøyelse. Du går ut herfra med en rolig og god energi i hele kroppen.

Våre timer gis av vår sertifiserte yogalærer Ruben som har mer enn 5 års erfaring som yogalærer. Han er dedikert til å dele en jordnær tilnærming til yoga, der alle kan føle seg inkludert. 

Vi har ukentlige timer men også 4-ukers yogakurs.

Møt yogalærer Ruben

Ruben er dedikert til å dele en jordnær tilnærming til yoga hvor alle kan føle seg inkludert. Han har undervist i yoga i Trondheim siden 2014. Som en 200-timers sertifisert yogalærer underviser han nå på ukentlige timer, kurs, workshops og retreats. Ruben fullførte sin mastergrad i miljøteknologi i 2017. Med entusiasme og kunnskap innen miljøområdet ser han den dype effekten som tankegangen og filosofien bak yoga kan ha på både personlig og samfunnsnivå. Ruben håper å sørge for at du forlater timene med en rolig og god energi på innsiden. Han lærer ut med omtanke og alltid et smil.

Mer om vårt tilbud

 • Hatha yoga: Klassisk yoga som kombinerer asanas (yogastillinger) og pranayama (pusteøvelser). Dette bidrar til å bringe ro og velvære til sinn & kropp, og er en forberedelse for dypere praksiser som meditasjon.
 • Yoga flow: Energigivende vinyasa der pusten leder oss inn i og mellom forskjellige stillinger. Vil spesiellt gi økt fleksibilitet, balanse og styrke i kropp og sinn.
 • Yin yoga: En roligere form for yoga der vi mykt og med bevissthet beveger oss fra stilling til stilling. Vi vil gå dypere og bli i hver posisjon litt lengre, noe som gir musklene tid til å strekke dypere, samt gagner støttevev som ben, ligament og ledd.
 • Pusteøvelser & mindfulness: Få praktiske verktøy for å håndtere stress og uro. Ved bruk av mindfulness og pusteøvelser blir du mer bevisst på dine sinnstilstander og følelser, og du vil kunne slappe av på et dypere nivå.
 • Dyp avspenning: Guidet liggende meditasjon og avslapningspraksis som gir et dypt meditativt bevissthetstilstand. Dyp avspenning (Yoga Nidra) er en systematisk metode som helhetlig adresserer våre fysiske og spirituelle behov. Vi bruker teknikker som visualisering, pusteteknikk og systematisk kroppsskanning for å hjelpe kroppen, sinnet og hjertet til å slappe av.
 • Private yogatimer: Private økter kan skreddersys og planlegges etter dine behov. For å forespørre en avtale, vennligst kontakt oss. 

+ Yoga på jobben
Yoga kan hjelpe dine ansatte til å jobbe mer effektivt under press. Det forebygger også de vanligste årsakene til sykefravær på grunn av kontorarbeid, ved å styrke hele kroppen, redusere og håndtere stress, og å øke energinivået. Vi kommer til deg, eller så kommer du til vårt senter. Kontakt oss for et tilbud på ukentlige yoga- og meditasjonskurs. 

Kanskje du har hørt noen si 'Yoga er ikke for meg - jeg er for stiv!'
- eller kanskje du selv tenker det?

Yoga passer perfekt også for oss som er stive. Alle øvelser tilpasses hver enkelt kropp med dens begrensinger. Yoga er en individuell treningsform som handler om å jobbe sammen med kroppen. Du vil finne utfordringer som passer både nivå og dagsform - det å kunne gå dypere inn i en stilling er ikke nødvendigvis bedre.


'Håper dere vet at jeg har fått et veldig stort utbytte og dere er utrolig dyktige :)
Tusen takk for et kjempefint kurs! Ønsker dere det beste :)'

'Tungt - men bra. Flink til å minne oss på å holde de rolige posisjonene, passe pusten,
forklarte godt. Avslutta med te, frukt, mandler osv. Kjempe deilig. Veldig behagelig fyr.
Og var veldig til å varsle om at ingen posisjon var for dårlig - fordi om vi kunne då dypere osv.'

Praktisk informasjon

 1. Vi kjører yogakurs i alt fra 4 til 8 uker - følg med på vår timeplan
 2. Vi tilbyr yogamatter og annet yoga-utstyr som du kan låne
 3. Ta med komfortabelt tøy
 4. Unngå gjerne å spise et stort måltid innen 3 timer før timen
 5. Unngå bruk av sterk parfyme
 6. Vask yogamatten med spray og sett alt utstyr tilbake
 7. Hvis du nylig er skadet, snakk med legen din på forhånd
 8. Vennligst informer instruktøren om relevante helseproblemer

Info om neste kurs

Klikk under for ukentlig info på epost
eller som Facebook-melding

Adress

Erling Skakkes gate 3

Kontakt

Epost: info@tmy.no
Telefon: (+47) 975 24 299

Skriv til oss