Yoga med oss?


Vil du oppdage en mykere kropp og mer indre ro og balanse? Søker du et avslappet yogastudio, der du kan komme akkurat som du er? Vi starter nye kurs hver 6.uke, neste kurs starter i januar.  
Les mer om våre kurs under så sees vi kanskje der :)

Myk Yoga | 6-ukers kurs

Hva er myk yoga?
En myk, skånsom og rolig form for yoga. Her tar vi oss god tid til hver øvelse og sentrerer hele økten rundt tilstedeværelse og dyp pust så vi kan oppleve at vi kan virkelig mykne og løsne opp i dypere spenninger i kroppen - noe som også kan hjelpe å roe ned et sinn fylt med tanker og bekymringer. Vi kommer også til å blande inn noen energigivende bevegelser og stillinger for fleksibilitet.

Hvordan foregår det?
Vi starter med mindfulnessteknikker og enkle pusteøvelser for å hjelpe deg å virkelig lande - fysisk og mentalt. I løpet av timen blir det pusteteknikk, milde dynamiske øvelser samt dyp strekk og åpning av spesielt hofter og skuldrer. Hver time avsluttes med veiledet dyp avspenning hvor du kan oppleve en dypere ro du kan ta med deg inn i hverdagen.

Praktisk info

Hvor?

Vi møtes opp på senteret vårt i Erling Skakkes gate 3. Her har vi store flotte lokaler der vi kan holde godt avstand til yoganaboen.


Når?

Kurset starter torsdag 13. januar kl. 18:00-19:15. Vi møtes deretter hver torsdag i totalt 6 uker.Hva?

6 ukers yogakurs til 970kr. Det blir pusteteknikk, mindfulness og yoga med dyp avspenning. Passer nybegynnere og litt øvet.

Korona

Vi har store lokaler med god ventilasjon og vi anbefaler at du bruker vår hånddesinfeksjon. OBS: Dersom kurset må avlyses grunnet nye restriksjon så får du full refusjon.

Book plass til Myk Yoga kurs


Klikk under for å booke plass til neste 6 ukers kurs.

Eller vipps 970kr til #10101 og send en melding til 97524299 eller info@tmy.no med navn, epost og tlf-nummer.

Mer om yogakursene


Men hva er yoga tenker du kanskje?
Yoga er en sunn og rolig, men samtidig en helhetlig treningsform. Ved å praktisere yoga kan vi både kjenne mer indre styrke og energi, og en mer fleksibel kropp uten spenninger eller smerter. I hver yogastilling flytter vi fokuset fra tankestrøm og bekymringer til kroppen og dyp pust, noe som hjelper oss å være tilstede i oss selv – noe som hjelper oss å finne en dypere indre ro.

Passer dette for meg?
Kurset passer for deg som ønsker en pause fra en hektisk hverdag, har behov for å fylle på med energi, opplever mangel på smidighet og fleksibilitet, sliter med rygg, nakke og ledd, ønsker å finne godfølelsen i kroppen, eller bare ønsker å være mer tilstede i livet.

Men jeg har aldri prøvd yoga før...
Så fint! På våre timer får du god veiledning og vi tilpasser alle øvelsene ut ifra ditt nivå og dagsform. Timene bygges opp basert på hver enkelt individ sine forutsetninger, slik at alle alltid har et sted å jobbe og utvikle seg fra.

Hva skal jeg ha med meg?
Vi har det meste du trenger, yogamatter, tepper, blokker osv. Siden timen også inneholder dyp avspenning kan det være fint å ha litt ekstra klær for å være komfortabel og varm. Det kan være en behagelig bukse, overdel og eventuelt en tykkere genser og varme sokker. De som ønsker kan ta med et skjerf for å dekke over øynene under avspenningen. Vi har også pledd.

Her er noen fler fordeler med yoga:

  • Reduserer stress, angst og depresjon
  • Forebygger skader og forbedrer kroppsholdning
  • Økt energinivå og konsentrasjon
  • Lindrer mageproblemer og oppblåst mage
  • Frigjør endorfiner som forbedrer humøret
  • Økt fleksibilitet, muskelstyrke og utholdenhet
  • Forbedret søvn
  • Forbedrer blodsirkulasjonen og styrker hjertet
  • Gir støtte og styrke for andre typer sport
Yogalærer Mohini

Men hvem er så yogalærer Mohini?

Mohini er vår sertifiserte yogainstruktør og har undervist yoga i over 10 år, -både i Norge, Australia og på ulike yogafestivaler og events i Europa. Etter å ha arbeidet i en krevende forretningsbransje i flere år har hun erfart at det å praktisere yoga regelmessig er den beste løsningen for å lindre ryggsmerter, migrene og stress. Hun er også medgrunder av Innergize Bedriftsyoga & Stressmestring. Men mest av alt er Mohini bare seg selv og håper at du kan være det også :)

Mohinis timer kan være dynamiske og utfordrende og er tilpasset hver enkeltes nivå. Du vil oppleve balanse og fleksibilitet, -både mentalt og fysisk. Hennes tilnærming er genuin, varm og oppmuntrende, og hun veileder dere gjerne slik at hver enkelt person får utvikle seg i sin egen takt.

Tromsø Meditasjon

Kontakt oss

Det er bare å skrive eller ringe oss om du lurer på noe som helst, eller så levner du din kontaktinfo til høyre så kommer vi tilbake til deg.

Erling Skakkes gate 3, Trondheim

(+47) 975 24 299

info@tmy.no

Bare å skriv hvis du lurer på noe :)

Skriv til oss:

Mobirise web software - See here