Yoga med oss?


Vil du oppdage en mykere kropp og mer indre ro og balanse? Søker du et avslappet yogastudio, der du kan komme akkurat som du er? Vi starter nye kurs hver 8.uke, neste kurs starter i august.  
Les mer om våre kurs under så sees vi kanskje der :)

Myk Yoga | 8-ukers kurs

Hva er myk yoga?
En rolig form for yoga, men her blander vi også inn varmende bevegelser og stillinger for energi, balanse og styrke (yin er enda roligere). Vi starter med enkle pusteøvelser for å hjelpe deg å virkelig lande - fysisk og mentalt - slik at vi kan ha en rolig tilstedeværelse i pusten gjennom hele økta. Vi varierer mellom sittende, stående og til slutt liggende øvelser som vi holder i 5-10 pust. På denne måten kombinerer vi det å bygge styrke og energi i kroppen med dyp strekking av musklene som mykner og løsner opp i dypere spenninger i kroppen. Vi runder av med veiledet dyp avspenning hvor du kan oppleve en dypere ro du kan ta med deg inn i hverdagen.

Yin Yoga | 8-ukers kurs

En veldig rolig form for yoga. Her tar vi tar oss god tid (opptil flere minutter) til å lande dypt i pusten i både sittende og liggende stillinger så vi kan oppleve å virkelig mykne og løsne opp i dypere spenninger i kroppen samt roe ned et sinn fylt med tanker og bekymringer. 

🌱 Hva er Yin Yoga?
Hver time starter liggende på matten med dempet belysning og bevisst tilstedeværelse. Vi kommer til å bevege oss inn i sittende og liggende øvelser som vi holder i 2-5 minutter, noe som gir oss tid til å roe sinnet. Når vi holder en stilling litt lengre får vi muligheten til å flytte fokuset fra tankestrøm og bekymringer til pusten og kroppen, noe som hjelper oss å være tilstede i oss selv. Vi tillater stunden å være akkurat slik den er, uten å dømme. Dette hjelper oss å gi slipp på, og løsne opp i, dype spenninger, smerter og stress. I løpet av timen blir det pusteteknikk (pranayama), milde dynamiske øvelser samt dyp strekk og åpning av spesielt hofter og skuldrer. Vi runder av med veiledet dyp avspenning hvor du kan oppleve en dypere ro du kan ta med deg inn i hverdagen.

Mer om yogakursene


Men hva er yoga tenker du kanskje?
Yoga er en sunn og rolig, men samtidig en helhetlig treningsform. Ved å praktisere yoga kan vi både kjenne mer indre styrke og energi, og en mer fleksibel kropp uten spenninger eller smerter. I hver yogastilling flytter vi fokuset fra tankestrøm og bekymringer til kroppen og dyp pust, noe som hjelper oss å være tilstede i oss selv – noe som hjelper oss å finne en dypere indre ro.

Passer dette for meg?
Kurset passer for deg som ønsker en pause fra en hektisk hverdag, har behov for å fylle på med energi, opplever mangel på smidighet og fleksibilitet, sliter med rygg, nakke og ledd, ønsker å finne godfølelsen i kroppen, eller bare ønsker å være mer tilstede i livet.

Men jeg har aldri prøvd yoga før...
Så fint! På våre timer får du god veiledning og vi tilpasser alle øvelsene ut ifra ditt nivå og dagsform. Timene bygges opp basert på hver enkelt individ sine forutsetninger, slik at alle alltid har et sted å jobbe og utvikle seg fra.

Hva skal jeg ha med meg?
Vi har det meste du trenger, yogamatter, tepper, blokker osv. Siden timen også inneholder dyp avspenning kan det være fint å ha litt ekstra klær for å være komfortabel og varm. Det kan være en behagelig bukse, overdel og eventuelt en tykkere genser og varme sokker. De som ønsker kan ta med et skjerf for å dekke over øynene under avspenningen. Vi har også pledd.

Her er noen fler fordeler med yoga:

  • Reduserer stress, angst og depresjon
  • Forebygger skader og forbedrer kroppsholdning
  • Økt energinivå og konsentrasjon
  • Lindrer mageproblemer og oppblåst mage
  • Frigjør endorfiner som forbedrer humøret
  • Økt fleksibilitet, muskelstyrke og utholdenhet
  • Forbedret søvn
  • Forbedrer blodsirkulasjonen og styrker hjertet
  • Gir støtte og styrke for andre typer sport
Yogalærer Mohini

Men hvem er så yogalærer Mohini?

Mohini er vår sertifiserte yogainstruktør og har undervist yoga i over 10 år, -både i Norge, Australia og på ulike yogafestivaler og events i Europa. Etter å ha arbeidet i en krevende forretningsbransje i flere år har hun erfart at det å praktisere yoga regelmessig er den beste løsningen for å lindre ryggsmerter, migrene og stress. Hun er også medgrunder av Innergize Bedriftsyoga & Stressmestring. Men mest av alt er Mohini bare seg selv og håper at du kan være det også :)

Mohinis timer kan være dynamiske og utfordrende og er tilpasset hver enkeltes nivå. Du vil oppleve balanse og fleksibilitet, -både mentalt og fysisk. Hennes tilnærming er genuin, varm og oppmuntrende, og hun veileder dere gjerne slik at hver enkelt person får utvikle seg i sin egen takt.

Tromsø Meditasjon

Kontakt oss

Det er bare å skrive eller ringe oss om du lurer på noe som helst, eller så levner du din kontaktinfo til høyre så kommer vi tilbake til deg.

Erling Skakkes gate 3, Trondheim

(+47) 975 24 299

info@tmy.no

Bare å skriv hvis du lurer på noe :)

Skriv til oss:

Built with ‌

Mobirise.com