Yoga med oss?


Vil du oppdage en mykere kropp og mer indre ro og balanse? Søker du et avslappet yogastudio, der du kan komme akkurat som du er? 

Les mer under, så sees vi kanskje der :)

Myk Yoga | 7-ukers kurs

Jeg vil gjerne invitere deg til vårt 7-ukers yogakurs. Kurset holdes hver torsdag fra kl. 18.00 – 19.15.

Mange av oss har allerede opplevd de fantastiske fordelene med yoga. For eksempel kan yoga hjelpe med å lindre rygg- og korsryggsmerter, styrke musklene, gi slipp på spenninger og stress, gi økt fleksibilitet i ledd, økt energi og mye mer.

Når: (dato kommer), hver torsdag kl 18.00 – 19.15 over 7 uker
- Hvor: Erling Skakkes gate 3, 2. etasje
- Pris: 1350 kr
- Språk: Engelsk (tydelig og lett å forstå)

Mer om yogakursene


Men hva er yoga tenker du kanskje?
Yoga er en sunn og rolig, men samtidig en helhetlig treningsform. Ved å praktisere yoga kan vi både kjenne mer indre styrke og energi, og en mer fleksibel kropp uten spenninger eller smerter. I hver yogastilling flytter vi fokuset fra tankestrøm og bekymringer til kroppen og dyp pust, noe som hjelper oss å være tilstede i oss selv – noe som hjelper oss å finne en dypere indre ro.

Passer dette for meg?
Kurset passer for deg som ønsker en pause fra en hektisk hverdag, har behov for å fylle på med energi, opplever mangel på smidighet og fleksibilitet, sliter med rygg, nakke og ledd, ønsker å finne godfølelsen i kroppen, eller bare ønsker å være mer tilstede i livet.

Men jeg har aldri prøvd yoga før...
Så fint! På våre timer får du god veiledning og vi tilpasser alle øvelsene ut ifra ditt nivå og dagsform. Timene bygges opp basert på hver enkelt individ sine forutsetninger, slik at alle alltid har et sted å jobbe og utvikle seg fra.

Hva skal jeg ha med meg?
Vi har det meste du trenger, yogamatter, tepper, blokker osv. Siden timen også inneholder dyp avspenning kan det være fint å ha litt ekstra klær for å være komfortabel og varm. Det kan være en behagelig bukse, overdel og eventuelt en tykkere genser og varme sokker. De som ønsker kan ta med et skjerf for å dekke over øynene under avspenningen. Vi har også pledd.

Her er noen fler fordeler med yoga:

  • Reduserer stress, angst og depresjon
  • Forebygger skader og forbedrer kroppsholdning
  • Økt energinivå og konsentrasjon
  • Lindrer mageproblemer og oppblåst mage
  • Frigjør endorfiner som forbedrer humøret
  • Økt fleksibilitet, muskelstyrke og utholdenhet
  • Forbedret søvn
  • Forbedrer blodsirkulasjonen og styrker hjertet
  • Gir støtte og styrke for andre typer sport
Yogalærer Mohini

Men hvem er så yogalærer Mohini?

Mohini er vår sertifiserte yogainstruktør og har undervist yoga i over 10 år, -både i Norge, Australia og på ulike yogafestivaler og events i Europa. Etter å ha arbeidet i en krevende forretningsbransje i flere år har hun erfart at det å praktisere yoga regelmessig er den beste løsningen for å lindre ryggsmerter, migrene og stress. Hun er også medgrunder av Innergize Bedriftsyoga & Stressmestring. Men mest av alt er Mohini bare seg selv og håper at du kan være det også :)

Mohinis timer kan være dynamiske og utfordrende og er tilpasset hver enkeltes nivå. Du vil oppleve balanse og fleksibilitet, -både mentalt og fysisk. Hennes tilnærming er genuin, varm og oppmuntrende, og hun veileder dere gjerne slik at hver enkelt person får utvikle seg i sin egen takt.

Tromsø Meditasjon

Ta kontakt

Ring eller skriv dersom du lurer på noe:)

Erling Skakkes gate 3, 2. etg Trondheim

(+47) 975 24 299

Kristian

Skriv til oss:

Offline Website Builder