Meditasjon og selvutvikling |
et 7 ukers kurs☀️ I dette kurset kan du få dype innsikter og svar på livets viktigste spørsmål. Ved å praktisere de enkle, men effektive meditasjonsmetodene som brukes i kurset kan du gradvis se deg selv for den du virkelig er, kjenne bekymring og frykt slippe taket – og oppleve dyp ro, lykke og mening i livet.

🌿 Kanskje er du interessert i å lære mer om?
- Hvem jeg egentlig er? Hvordan bli bedre kjent meg selv på et dypere plan og finne ut hva som er meningen med livet mitt?
- Hva er sinnet og hvordan håndtere tanker, ønsker og følelser?
- Hvordan avdekke vår evige åndelige natur | 8 materielle energies som lagvis dekker oss og som vi oppfatter verden gjennom
- De tre psykologiske påvirkningskreftene i den materielle verden og hvordan de påvirker livet og valgene våre
- Forstå karma og reinkarnasjon – det vårt valg om vi utvikler en høyere eller lavere bevissthet
- Et kart over alle spirituelle retninger og opplevelser - Få en oversikt over de tre viktigste åndelige opplevelsene så du enkelt kan velge en retning å ta i livet
- En spirituell livsstil – med praktiske tiltak i hverdagen som vi kan ta for å utvikle oss spirituelt og oppnå målet med livet 🌿

Hvis noe av dette høres interessant ut så er du varmt velkommen til å bli med på vårt gratis 7-ukers kurs i selvutvikling & Meditasjon for et gledesfullt og fryktløst liv.

☀️ Ønsker du å bli kjent med likesinnede? Eller med andre som kanskje har nye inspirerende ideer du kanskje ikke har tenkt på tidligere? Vi legger opp kurset slik at vi noen ganger kan møtes før, etter, eller utenfor kurset for å bli bedre kjent! Vi kan f.eks. gå tur i naturen, filmkveld med dypere mening hjemme hos oss, inviterer til vegetarmiddag før kurset eller møtes på Verde (restaurant i byen) og lignende!

🌿 Lær enkel, men effektiv mantrameditasjon 🌿
Pranayama | Meditasjon med dyp pust
Japa Meditasjon | Bruk sansene i meditasjonen for å kontrollere sinnet
Kirtan | Meditasjonen som setter transcendental kunnskap til liv


Velkommen! 😊 

Praktisk info

Hvor

Erling Skakkes gt. 3, 2 etg.


Når

2 kurs som går parallelt over 7 uker, enten på lørdag, søndag eller mandag kveld enten fra 17:00, 17:30 eller 18:00 i ca 60-90min. Velg dag og tidspunkt som passer deg best.

Språk

1 kurs på norsk (Kristian & Lisa) og 1 kurs på engelsk (Anja & Kristian).
Kostnad

Gratis.Tromsø Meditasjon

Kontakt oss

Det er bare å skrive eller ringe oss om du lurer på noe som helst, eller så levner du din kontaktinfo til høyre så kommer vi tilbake til deg.

Erling Skakkes gate 3, Trondheim

(+47) 975 24 299

info@tmy.no

Bare å skriv hvis du lurer på noe :)

Skriv til oss:

Created with Mobirise ‌

Free Web Page Builder