Høst Retreat | Meditasjon & Yoga

Meditasjon ✨ Natur ✨ Musikk ✨ Vegetar ✨ Avspenning
Visdom ✨ Vennskap ✨ Yoga ✨ Indre ro ✨

"Jeg føler at jeg kan var meg selv her .. Jeg tror ikke jeg har opplevd det på denne måten før."

Er du klar for noen fine dager fylt med yoga, indre ro, musikk og vakker fjellnatur? ☀️ Her kan du virkelig senke skuldrene, puste og bare hvile.

Denne retreaten vil gi deg mer enn bare stillhet og indre ro - treff nye venner, ta del i vegetarmatlaging og finn glede & inspirasjon i visdom & meditasjon. La denne opplevelsen bli en du sent kommer til å glemme 🙏

Målet med denne retreaten er å gi deg en smak av yoga-livsstilen som er så mye mer enn bare fysiske øvelser 😌 Ikke bekymre deg hvis du er helt ny til meditasjon, det er veldig enkelt og alt blir forklart. Du er ikke alene, det er mange som er i samme situasjon 😊

☘️ PROGRAM
Vi starter fredag 14. oktober og ankommer til et hjemmelaget vegetarmåltid. Etter middagen samles vi til uformell åpning av retreaten hvor vi forteller litt om oss og programmet for retreaten. Deretter blir det behagelig musikkmeditasjon med mantraer. Vi avrunder kvelden med guidet dyp avspenning, en favoritt for mange.

Resten av retreaten blir det:
07:00 Rolig morgenyoga
08:00 Meditasjon
09:00 Frokost vegetarbuffet
Fritid / Lunsj / Workshops*
14:00 Hatha Yoga
16:30 Middag vegetarbuffet 🥕😋
18:00 Musikkmeditasjon
19:00 Filmkveld med visdom, refleksjon & te
20:30 Dyp avspenning
* Fritid: slappe av, lese, gå tur etc.
** Mulige workshops: Vegetar matlagingskurs, foredrag fra yogafilosofien, Pranayama, Mindfulness, meditasjon i naturen mm.

Mer info


På retreaten vil du lære mange ferdigheter som enkelt kan gjennomføres i ditt daglige liv for å hjelpe deg med å gjenoppdage din naturlige, dype indre ro. Du vil få erfaring med en rekke puste-, og meditasjonsteknikker, samt oppleve enkle yogatimer som er perfekte for alle nivåer. Alle disse metodene vil gi deg masse energi samtidig som du beholder en avslappet stemning i kropp og sinn, fri for stress og angst.

Du vil også få sjansen til å slappe av og finne inspirasjon med musikkmeditasjonsøktene våre (kirtan). Kirtan er en interaktiv meditasjonsform hvor levende musikk kombineres med tidløse yogalyder (mantra). Vi avslutter hver dag med guidet dyp avspenning.

De vegetariske måltidene som serveres to ganger daglig er av erfaring alltid en positiv overraskelse for våre gjester, spesielt de som ikke er vant til kjøttfrie måltider. Hvis du har lyst til å lære hvordan å lage god og sunn vegetarmat fra bunnen av, kan du også delta med en hjelpende hånd på kjøkkenet.

For de som lurer på de dypere spørsmålene i livet vil det være mulighet til å lære om visdommen og vitenskapen bak yoga. Under hele oppholdet kan du gå turer i vakker natur, lese en bok eller bare slappe av og nyte selskapet med likesinnede.

Kom alene eller som gruppe, møt nye venner og bli en del av opplevelsen. Bli ikke overrasket hvis du går hjem etter retreaten med et smil om munnen og en god følelse i hjertet.

Praktisk info

Kostnad

2450,- (1600,- student) dekker overnatting, mat og alle kurs.
Sted

Storbuan Økosamfunn, Løkken Verk (1.5t fra Trondheim).
Dato

Ankomst fredag 14. oktober og hjemreise onsdag 19. oktober ca kl. 14:00 etter vi er ferdig å rydde.


Ta del

Retreatene våre er dugnads-basert, der alle bidrar med det de kan! Det blir mulighet for å hjelpe med matlaging, oppvask, utstyr osv. 😊

Book plass til Retreat

Eller Vipps til #10101 og send melding til Kristian på 97524299 eller info@tmy.no med fullt navn, tlf-nummer, epost.

OBS: vi anbefaler varmt at du kommer på et av våre meditasjonskurs før du melder deg på:)

Vanlige spørsmål


Send oss gjerne spørsmål dersom du lurer på noe. 

Vi prøver å organisere samkjøring til/fra retreaten på best måte, vi får stort sett plass i bilene. Som regel får vi alle plass i bilene som kjører, eventuelt så henter vi deg på Midtskogen busstopp som er 10 minutter unna Storbuan. Si gjerne i fra dersom du kjører, ønsker å sitte, eller tar tenker å ta buss.

Innesko/tøfler eller ullsokker til å ha på inne, håndduk, behagelige klær til yoga, turklær om du ønsker, evt. egen yogamatte (hvis du ikke har, kan du låne hos oss), matboks, ørepropper for god søvn.

Vi får alle tildelt et tomannsrom så det kommer an på hvor mange som melder seg opp.

Det blir mye god mat til både frokost- og middagsbuffet. Dersom du ønsker mellommåltid så anbefaler vi å ta med egen matboks som du kan fylle opp fra buffetene. Vi serverer også frukt og annen snacks som mellommåltid.

Vi serverer deilig vegetarisk mat, det vil si ingen kjøtt, fisk eller egg (vi bruker derimot meieriprodukter iblant). Hvis du er veganer eller har noen allergier, ta kontakt med oss så finner vi nok ut av det 🙂

Overnatting

Vi leier hovedhuset på Storbuan Økosamfunn.

Tromsø Meditasjon

Kontakt oss

Det er bare å skrive eller ringe oss om du lurer på noe som helst, eller så levner du din kontaktinfo til høyre så kommer vi tilbake til deg.

Erling Skakkes gate 3, Trondheim

(+47) 975 24 299

info@tmy.no

Bare å skriv hvis du lurer på noe :)

Skriv til oss: