free website maker
Mobirise

KONTAKT OSS

ELLER LES MER OM OSS NEDENFOR!

Erling Skakkes gate 3

Trondheim, Norge

(+47) 975 24 299

Alternativt 410 75 816

info@tmy.no

Kontakt oss gjerne med
dine spørsmål!

Skriv gjerne til oss!

Om Oss

TMY er dypt forankret i det tradisjonelle yogasystemet som er en tidløs prosess for å oppnå fysisk, mental, og spirituell velvære. Vi tar sikte på å være en kilde til glede og inspirasjon for mennesker i ulike livssituasjoner.

Vi er en frivillig organisasjon som tilbyr veiledning og nybegynnerkurs i meditasjon, hatha yoga, dyp avspenning og stresshåndtering. Målet med alle former for yoga er å hjelpe hvert individ med å oppnå harmoni i livet sitt, gjennom teknikker og praksiser som strekker seg fra fysiske stillinger, mindfulness og til de dypeste stadier av meditasjon. Vår filosofi er å formidle lærdommen fra den eldgamle yoga-vitenskapen uendret og gjøre den tilgjengelig for alle. Derfor er våre ukentlige meditasjonskurs kostnadsfrie. 

TMY er Trondheims eldste meditasjonssenter, med en historie som går tilbake til år 2000. I takt med økende stress og forventninger fra vårt moderne samfunn har vårt tilbud vokst kontinuerlig gjennom disse årene. Vi har siden januar 2019 fått egne lokaler i hjertet av Trondheim by (Erling Skakkes gate 3). Vi ønsker å tilby deg et sted der du kan føle deg hjemme, og finne harmoni i deg selv og din hverdag.
Kom som du er.

Møt oss bak
Trondheim Meditasjon & Yoga

Mobirise


Anja Hammer

(+47) 451 45 793

anja@tmy.no

Opprinnelig fra Polen, men har bodd i Trondheim de siste 14 årene. Har praktisert meditasjon og studert Yoga-visdom i over 20 år, og ser stor verdi og glede i å dele den med andre. Elsker mantrasang, matlaging og å snakke om dype temaer og livsspørsmål. Anja er vår daglige leder som også er veldig glad i musikkmeditasjon.

Mobirise


Linn Blomli Lundström

(+47) 959 47 665

linn@tmy.no

Veldig glad i å synge og spille gitar, er interessert i sunn livsstil og naturlig tilnærming til helse. Studerer og lærer ut Ayurveda, yogaens helsesysteme. Dedikert til å spre gleden av yoga og meditasjon.

Mobirise


Ruben Blomli Lundström

(+47) 410 75 816

ruben@tmy.no

Ruben er sertifiert yogainstruktør og er ansvarlig for våre yogakurs og deep peace meditasjon. Han spiller og synger sammen med Anja & Linn på våre musikkmeditasjonsøkter.
Vennlig mot alle og dedikert turgåer. Ruben er også en stor entusiast av miljø- og samfunnsarbeid. Han er utdannet som sivilingeniør i miljøteknikk. 

Mobirise


Frank Johnsen

(+47) 401 68 685

frank@tmy.no

Vår lidenskapelige kokk, så vel som en stor entusiast av meditasjon og yoga-litteratur. Både alvorlig og morsom, vanligvis hardtarbeidente i back stage-området, og en god partner i dype samtaler.

Mobirise


Janne Blomli Johnsen

(+47) 991 65 151

janne@tmy.no

Linn sin tvillingsøster. Har praktisert mantrameditasjon og fulgt yogalivsstil i over 4 år, og lykkes nå i å lære det videre til andre både i Trondheim og hennes hjemby, Tromsø. Bidrar også sterkt til vår musikkmeditasjon med hennes varme og rolige stemme.

Mobirise


Kristian Gravdal

(+47) 975 24 299

kristian@tmy.no

Kristian er en virkelig godhjerted kursleder og venn som alltid er glad til å gi en hjelpende hånd. Han holder ansvar for våre introkurs i meditasjon, men hjelper også Anja med administrasjon av vår organisasjon.
Økonomisk ansvarlig og med stor lidenskap for yogalivsstil.

Få info
på e-post

Personvernerklæring

Les mer om hva for data vi lagrer fra deg, og hva vi bruker den til

Adresse

Erling Skakkes gate 3
7013 Trondheim

Kontakt

Email: info@tmy.no
Telefon: (+47) 401 68 685

Kontakt oss