Kontakt oss:

Erling Skakkes gate 3

Trondheim, Norge

(+47) 975 24 299

or (+47) 451 45 793

info@tmy.no

Skriv oss gjerne :)

Send melding her

Om oss

Trondheim Meditasjon & Yoga (TMY) er dypt forankret i det tradisjonelle yogasystemet som er en tidløs prosess for å oppnå fysisk, mental, og spirituell velvære. Vi tar sikte på å være en kilde til glede og inspirasjon for mennesker i ulike livssituasjoner.

Vi er en frivillig organisasjon som tilbyr veiledning og nybegynnerkurs i meditasjon, hatha yoga, dyp avspenning og stresshåndtering. Målet med alle former for yoga er å hjelpe hvert individ med å oppnå harmoni i livet sitt, gjennom teknikker og praksiser som strekker seg fra fysiske stillinger, mindfulness og til de dypeste stadier av meditasjon. Vår filosofi er å formidle lærdommen fra den eldgamle yoga-vitenskapen uendret og gjøre den tilgjengelig for alle. Derfor er våre ukentlige meditasjonskurs kostnadsfrie. 

TMY er Trondheims eldste meditasjonssenter, med en historie som går tilbake til år 2000. I takt med økende stress og forventninger fra vårt moderne samfunn har vårt tilbud vokst kontinuerlig gjennom disse årene. Vi har siden januar 2019 fått egne lokaler i hjertet av Trondheim by (Erling Skakkes gate 3). Vi ønsker å tilby deg et sted der du kan føle deg hjemme, og finne harmoni i deg selv og din hverdag.
Kom som du er.

I Oslo eller Tromsø?

Vi har venner som også gir gratis meditasjonskurs i Tromsø og Oslo. Klikk for å lese mer!

Oslo Meditasjon

Oslo Meditasjonsskole

Våre venner i Oslo har et helhetlig tilbud av kurs innenfor meditasjon, yoga og vegetar matlaging

Tromsø Meditasjon

Janne har flyttet til hjemmebyen Tromsø der hu sammen med Frank nå gir kurs med stort hjerte

Møt oss bak Trondheim Meditasjon & Yoga

Anja


Anja Hammer

(+47) 451 45 793

anja@tmy.no

Opprinnelig fra Polen, men har bodd i Trondheim de siste 14 årene. Har praktisert meditasjon og studert Yoga-visdom i over 20 år, og ser stor verdi og glede i å dele den med andre. Elsker mantrasang, matlaging og å snakke om dype temaer og livsspørsmål. Anja er vår daglige leder som også er veldig glad i musikkmeditasjon.

Kristian


Kristian Gravdal

(+47) 975 24 299

kristian@tmy.no

Kristian er en virkelig godhjerted kursleder og venn som alltid er glad til å gi en hjelpende hånd. Han holder ansvar for våre introkurs i meditasjon, men hjelper også Anja med administrasjon av vår organisasjon. Økonomisk ansvarlig og med stor lidenskap for yogalivsstil.

Ruben


Ruben Lundström

(+47) 410 75 816

ruben@tmy.no

Ruben er sertifiert yogainstruktør og er ansvarlig for våre yogakurs og deep peace meditasjon. Han spiller og synger sammen med Anja & Linn på våre musikkmeditasjonsøkter.
Ruben er også en stor entusiast av miljø- og samfunnsarbeid, utdannet som sivilingeniør i miljøteknikk. 


Frank Johnsen

(+47) 401 68 685

frank@tmy.no

Vår lidenskapelige kokk, så vel som en stor entusiast av meditasjon og yoga-litteratur. Både alvorlig og morsom, vanligvis hardtarbeidente i back stage-området, og en god partner i dype samtaler. Bor nå til hverdags i Tromsø sammen med hans kone Janne.


Janne Blomli Johnsen

(+47) 991 65 151

janne@tmy.no

Linn sin tvillingsøster. Har praktisert mantrameditasjon og fulgt yogalivsstil i over 7 år, og lærer det videre til andre både i Trondheim og hennes hjemby, Tromsø. Bidrar også sterkt til vår musikkmeditasjon med hennes varme og rolige stemme.


Linn Lundström

(+47) 959 47 665

linn@tmy.no

Veldig glad i å synge og spille gitar, leder mange av våre økter med musikkmeditasjon. Linn er også interessert i sunn livsstil og naturlig tilnærming til helse. Studerer og lærer ut Ayurveda, yogaens helsesysteme. Dedikert til å spre gleden av yoga og meditasjon.

Info om neste kurs

Klikk under for ukentlig info på epost
eller som Facebook-melding

Adress

Erling Skakkes gate 3

Kontakt

Epost: info@tmy.no
Telefon: (+47) 975 24 299

Skriv til oss