Kontakt oss:

Erling Skakkes gate 3

Trondheim, Norge

(+47) 975 24 299

or (+47) 451 45 793

info@tmy.no

Skriv oss gjerne :)

Send melding her

Om oss

Trondheim Meditasjon & Yoga (TMY) er dypt forankret i det tradisjonelle yogasystemet som er en tidløs prosess for å oppnå fysisk, mental, og spirituell velvære. Vi tar sikte på å være en kilde til glede og inspirasjon for mennesker i ulike livssituasjoner.

Vi er en frivillig organisasjon som tilbyr veiledning og nybegynnerkurs i meditasjon, hatha yoga, dyp avspenning og stresshåndtering. Målet med alle former for yoga er å hjelpe hvert individ med å oppnå harmoni i livet sitt, gjennom teknikker og praksiser som strekker seg fra fysiske stillinger, mindfulness og til de dypeste stadier av meditasjon. Vår filosofi er å formidle lærdommen fra den eldgamle yoga-vitenskapen uendret og gjøre den tilgjengelig for alle. Derfor er våre ukentlige meditasjonskurs kostnadsfrie. 

TMY er Trondheims eldste meditasjonssenter, med en historie som går tilbake til år 2000. I takt med økende stress og forventninger fra vårt moderne samfunn har vårt tilbud vokst kontinuerlig gjennom disse årene. Vi har siden januar 2019 fått egne lokaler i hjertet av Trondheim by (Erling Skakkes gate 3). Vi ønsker å tilby deg et sted der du kan føle deg hjemme, og finne harmoni i deg selv og din hverdag.
Kom som du er.

Møt oss bak Trondheim Meditasjon & Yoga

Anja


Anja Hammer

(+47) 451 45 793

anja@tmy.no

Opprinnelig fra Polen, men har bodd i Trondheim de siste 14 årene. Har praktisert meditasjon og studert Yoga-visdom i over 20 år, og ser stor verdi og glede i å dele den med andre. Elsker mantrasang, matlaging og å snakke om dype temaer og livsspørsmål. Anja er vår daglige leder som også er veldig glad i musikkmeditasjon.

Kristian


Kristian Gravdal

(+47) 975 24 299

kristian@tmy.no

Kristian er en virkelig godhjerted kursleder og venn som alltid er glad til å gi en hjelpende hånd. Han holder ansvar for våre introkurs i meditasjon, men hjelper også Anja med administrasjon av vår organisasjon. Økonomisk ansvarlig og med stor lidenskap for yogalivsstil.

Ruben


Ruben Lundström

(+47) 410 75 816

ruben@tmy.no

Ruben er sertifiert yogainstruktør og er ansvarlig for våre yogakurs og deep peace meditasjon. Han spiller og synger sammen med Anja & Linn på våre musikkmeditasjonsøkter.
Ruben er også en stor entusiast av miljø- og samfunnsarbeid, utdannet som sivilingeniør i miljøteknikk. 


Frank Johnsen

(+47) 401 68 685

frank@tmy.no

Vår lidenskapelige kokk, så vel som en stor entusiast av meditasjon og yoga-litteratur. Både alvorlig og morsom, vanligvis hardtarbeidente i back stage-området, og en god partner i dype samtaler. Bor nå til hverdags i Tromsø sammen med hans kone Janne.


Janne Blomli Johnsen

(+47) 991 65 151

janne@tmy.no

Linn sin tvillingsøster. Har praktisert mantrameditasjon og fulgt yogalivsstil i over 7 år, og lærer det videre til andre både i Trondheim og hennes hjemby, Tromsø. Bidrar også sterkt til vår musikkmeditasjon med hennes varme og rolige stemme.


Linn Lundström

(+47) 959 47 665

linn@tmy.no

Veldig glad i å synge og spille gitar, leder mange av våre økter med musikkmeditasjon. Linn er også interessert i sunn livsstil og naturlig tilnærming til helse. Studerer og lærer ut Ayurveda, yogaens helsesysteme. Dedikert til å spre gleden av yoga og meditasjon.

Info om neste kurs

Klikk under for ukentlig info på epost
eller som Facebook-melding

Adress

Erling Skakkes gate 3

Kontakt

Epost: info@tmy.no
Telefon: (+47) 975 24 299

Skriv til oss