Våre kurs & timeplan

Yoga

Oppstart 3. september

8-ukers nettkurs: Yoga for indre ro

Har du noen gang tenkt på å lære yoga? Vil du få inspirasjon og tips til hvordan finne mer ro i hverdagen? Vi hilser deg varmt velkommen til vårt 8-ukers kurs i hatha yoga for stressmestring & indre ro. Behagelig yoga rett inn i stuen din :)

Full timeplan

Grunnet situasjonen i verden oppdaterer vi vårt program på ukentlig basis. Klikk for å holde deg oppdatert på epost eller på Facebook:


Om våre kurs

Enten du er student, direktør, taxisjåfør, eller enslig mor, vil meditasjon hjelpe deg med å håndtere livets utfordringer på en positiv måte

Meditasjon kan senke nivået av stress og har derfor en positiv effekt på kropp og sinn. Fordelene med meditasjon går derimot mye dypere enn å minske stress. Gjennom å praktisere meditasjon kan man mestre angst og depresjon og oppleve en dyp indre tilfredsstillelse og glede. Mantrameditasjon er en urgammel og tidstestet metode for selvutvikling og selvrealisering anbefalt for tiden vi lever i. Alle mennesker kan lære seg det, og metodene kan enkelt integreres i en moderne livsstil.

Hemmeligheten for suksess er å praktisere regelmessig. Ved å starte med bare 10-15 minutters meditasjon på morgenen vil du kanskje oppdage en tilstedeværelse i deg selv gjennom dagen - en indre ro i en stresset hverdag. Vi gir nå gratis onlinekurs - hver morgen. Se under for mer info.

Meditasjon online

Klikk under for å se videoer fra tidligere onlinekurs,
lagret på vår Facebook-side


Hatha Yoga

Yogaøvelser øker fleksibilitet, styrke og utholdenhet, balanserer hormoner, og renser interne systemer i kroppen. Praksis av yoga kan gi mental klarhet og en økt evne til å håndtere stress. I yoga fokuserer man på viktigheten av å utvikle tålmodighet og aksept, og lærer seg hvordan å være tilstede i øyeblikket.

Behagelige, jordnære timer. Alle er velkomne.

Timene våre er varierte og alle stillingene kan justeres etter nivå. På denne måten kan hver person dra nytte av en yogapraksis tilpasset ens egen kapasitet. Yoga handler ikke om å konkurrere eller sammenligne seg med andre; det er en individuell praksis for å øke ens fysiske og mentale velvære. 

Vi tilbyr også 

Retreat med Meditasjon & Yoga

Hvis du ønsker å senke stressnivået i hverdagen og finne en kilde til indre ro - bli med på en langhelg med meditasjon & yoga i Storbuan Økosamfunn! Sammen praktiserer vi enkle meditasjonsteknikker, pusteøvelser med mantra, kirtan, yoga asanas, guidet dyp avspenning, med mer. Det vil bli servert deilig vegetarmat hele helgen. Mat og boende er inkludert.

Vegetar Matlagingskurs

Vil du lære deg å lage god og enkel vegetarmat?
Du vil på denne kvelden få lære deg hvordan man setter sammen et vegetarmåltid fra bunn av. Du vil også få en bredere forståelse av hvordan lage sunn mat fra bunnen av. Det å lage mettende og god vegetarmat kan faktisk være veldig enkelt. Bli med på en koselig kveld med inspirasjon, god stemning, og en smakfull middag til slutt!

Spesielle Eventer

Hold deg oppdatert om større events som vi arrangerer jevnlig, for eksempel Yoga Day Festival, Yoga Soundfest, gjesteforelesninger med verdenskjente yogalærere, vegetarisk julebord, konserter med mantra-musikkbandet Atmasfera fra Ukraina - og mye mer!

Få info på epost

Adress

Erling Skakkes gate 3

Kontakt

Epost: info@tmy.no
Telefon: (+47) 975 24 299

Skriv til oss