easy web builder
Retreat

8-12 april 2020

PåskeRetreat

Vi inviterer deg på en 5-dagers reise innover i påsken. Bli med til Storbuan Økosamfunn for å virkelig ta hånd om deg selv. Denne retreaten vil gi deg mer enn bare stillhet og indre ro - her har du også muligheten til å treffe nye venner, ta del i vegetarmatlaging og finne glede & inspirasjon med live mantramusikk. La denne påsken bli en du sent kommer til å glemme.

Full timeplan

Februar 2020

Kurskalender

Info om neste kurs

Klikk under for ukentlig info på epost
eller som Facebook-melding


Om våre kurs

Enten du er student, direktør, taxisjåfør, eller enslig mor, vil meditasjon hjelpe deg med å håndtere livets utfordringer på en positiv måte

Meditasjon kan senke nivået av stress og har derfor en positiv effekt på kropp og sinn. Fordelene med meditasjon går derimot mye dypere enn å minske stress. Gjennom å praktisere meditasjon kan man mestre angst og depresjon og oppleve en dyp indre tilfredsstillelse og glede. Mantrameditasjon er en urgammel og tidstestet metode for selvutvikling og selvrealisering anbefalt for tiden vi lever i. Alle mennesker kan lære seg det, og metodene kan enkelt integreres i en moderne livsstil.

Mobirise

Hemmeligheten for suksess er å praktisere regelmessig. Ved å starte med bare 10-15 minutters meditasjon på morgenen vil du kanskje oppdage en tilstedeværelse i deg selv gjennom dagen - en indre ro i en stresset hverdag.

Lær mer på vårt gratis introkurs til meditasjon, hver onsdag kl. 18:00. Vi holder også Deep Peace meditasjon hver tirsdag, en liggende dyp avspenning av kropp & sjel. Fredager inviterer vi deg til en kveld med musikk, sang og mantra - en interaktiv og behagelig form for meditasjon. På fredager holder vi også en kort presentasjon fra yoga-vitenskapen, med ulike tema som gir svar på både personlige og sosiale utfordringer. Vi har også fysiske yogakurs for deg som ønsker å forbedre fysisk helse og oppleve balanse i kroppen - se kommende kurs her.


Våre ukentlige møter er gratis og krever ingen påmelding -
du finner oss på vårt nye senter midt i hjertet av Trondheim by i Erling Skakkes gate 3

Introkurs:
Lær meditasjon

Lær enkle og effektive meditasjonsteknikker! På dette gratis introkurset til meditasjon får du muligheten til å gi slipp på bekymringer og hverdagslige utfordringer, og være med på en avslappende kveld i godt selskap. Du kan også ta med deg meditasjonsteknikkene du lærer hjem og praktisere dem i ditt daglige liv. Kurset inneholder:
- Introduksjon til yoga-visdommen
- Pusteteknikker for å roe ned sinnet
- Guidet dyp avspenning (Yoga Nidra)
- Musikkmeditasjon med mantra

Onsdager kl. 18:00
Gratis & drop-in

Tirsdager kl. 19:30

Deep Peace meditasjon

Kom, legg deg ned, og hvil kropp, sinn & hjerte. Få en ekte pause i en hektisk hverdag. Deep Peace er en guidet meditasjon med beroligende pusteøvelser og dyp avspenning.
Gratis & drop-in

Fredager kl. 18:00

Chill-out Friday

Vi vever sammen fengende melodier og mantra til en interaktiv intimkonsert. Avlappende, enkelt, passer alle. Dessuten belyser vi ulike personlige og sosiale problemer med inspirasjon fra den tidløse Yoga-visdommen
Gratis & drop-in

En lørdag hver måned

Mantra Night

Live musikk & veggismiddag
Avslutt arbeidsuken med dempet belysning, behagelig gitarspill og mantrasang. Dessuten blir det en bugnende veggisbuffet. Her er det rom for å gi slipp på stress og få ro i kropp og sjel.
Gratis & drop-in


Hatha Yoga

Yogaøvelser øker fleksibilitet, styrke og utholdenhet, balanserer hormoner, og renser interne systemer i kroppen. Praksis av yoga kan gi mental klarhet og en økt evne til å håndtere stress. I yoga fokuserer man på viktigheten av å utvikle tålmodighet og aksept, og lærer seg hvordan å være tilstede i øyeblikket.

Behagelige, jordnære timer. Alle er velkomne.

Timene våre er varierte og alle stillingene kan justeres etter nivå. På denne måten kan hver person dra nytte av en yogapraksis tilpasset ens egen kapasitet. Yoga handler ikke om å konkurrere eller sammenligne seg med andre; det er en individuell praksis for å øke ens fysiske og mentale velvære. 

Vi tilbyr også 

Retreat med Meditasjon & Yoga

Hvis du ønsker å senke stressnivået i hverdagen og finne en kilde til indre ro - bli med på en langhelg med meditasjon & yoga i Storbuan Økosamfunn! Sammen praktiserer vi enkle meditasjonsteknikker, pusteøvelser med mantra, kirtan, yoga asanas, guidet dyp avspenning, med mer. Det vil bli servert deilig vegetarmat hele helgen. Mat og boende er inkludert.

Vegetar Matlagingskurs

Vil du lære deg å lage god og enkel vegetarmat?
Du vil på denne kvelden få lære deg hvordan man setter sammen et vegetarmåltid fra bunn av. Du vil også få en bredere forståelse av hvordan lage sunn mat fra bunnen av. Det å lage mettende og god vegetarmat kan faktisk være veldig enkelt. Bli med på en koselig kveld med inspirasjon, god stemning, og en smakfull middag til slutt!

Spesielle Eventer

Hold deg oppdatert om større events som vi arrangerer jevnlig, for eksempel Yoga Day Festival, Yoga Soundfest, gjesteforelesninger med verdenskjente yogalærere, vegetarisk julebord, konserter med mantra-musikkbandet Atmasfera fra Ukraina - og mye mer!

Få info på epost

Adress

Erling Skakkes gate 3

Kontakt

Epost: info@tmy.no
Telefon: (+47) 975 24 299

Skriv til oss