make your own website

KONTAKT
TRONDHEIM
MEDITASJON

ELLER LES MER OM OSS NEDENFOR!

Anja

Opprinnelig fra Polen, men har bodd i Trondheim de siste 14 årene. Har praktisert meditasjon og studert Yoga-visdom i over 20 år, og ser stor verdi og glede i å dele den med andre. Elsker mantrasang, matlaging og å snakke om dype temaer og livsspørsmål :).

Ruben

Vår svenske venn som fant sin plass her i Trondheim med vårt crew. Stor entusiast av miljø- og samfunnsarbeid, har forsket på NTNU om påvirkningen ulike livsstiler har på miljøet. Godhjertet og vennlig mot alle, dedikert turgåer, sanger og guide for villmarksutflukter.

Linn

Ruben sin fru og alles vår gode venn. Veldig glad i å synge og spille gitar, er interessert i sunn livsstil og naturlig tilnærming til helse. Dedikert til å spre gleden av yoga og meditasjon.

Janne

Linn sin tvillingsøster. Har praktisert mantrameditasjon og fulgt yogalivsstil i over 3 år, og lykkes nå i å lære det videre til andre både i Trondheim og hennes hjemby, Tromsø. Bidrar også sterkt til vår musikkmeditasjon med hennes varme og rolig stemme.

Frank

Vår lidenskapelige hobby-kokk, så vel som en stor entusiast av meditasjon og yoga-litteratur. Både alvorlig og morsom, vanligvis hardtarbeidente i back stage-området, og en god partner i dype samtaler.

Belinda

Vokste opp i Vevang, en landsby som ligger i enden av den berømte Atlanterhavsveien. Mor til to søte barn i skolealder, som er veldig glade for å være med på musikkmeditasjon. Belinda elsker musikk, lager egne melodier, spiller gitar og andre instrumenter og synger mantra med stor entusiasme.

FÅ INFO
PÅ E-POST

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

KONTAKT OSS