best mobile website builder

Velkommen til
Vegetar Julebord

og velkommen inn i varmen =)
Her får du nyte alle de kjente julesmakene, du får møte hyggelige mennesker, lytte til en avspennende julekonsert - ja, rett å slett oppleve en varm og genuin julestemning!
CLICK FOR ENGLISH

Søndag 3. desember
17:00 Kjøpmannsgata 12

Hjertelig velkommen til ett vegetarisk og alkoholfritt julebord! 

Juletallerken består av vegetar nøttestek, "julekaker" og tilbehør som kålstappe, kokte grønnsaker, rødkål, ertestuing, svisker, syltet rødløk, tyttebærsyltetøy og saus. Dessert blir søtris (laget av kokosmelk) og rødsaus, samt kake til slutt. All maten vi serverer kommer til å være vegetarisk (ingen kjøtt, fisk eller egg). Skriv til oss hvis du ønsker vegansk mat (uten melkeprodukter) så ordner vi det. Det kommer ikke til å mangle på julesmaker!


Arrangementet er alkoholfritt og du behøver ikke ta med deg noe – mat og drikke er inkl. i prisen. Det blir uhøytidelig stemning så du trenger ikke dra fram det fineste galla-antrekket, men ta gjerne på deg noe småpent om du ønsker ;)

PÅMELDING (begrenset antall plasser):

Påmelding skjer ved å sette inn kr 250,- på konto 8601 568 5141, alt. Vipps nr. 410 75 816. Du kan også betale kontant eller med kort på en av våre ukentlige kurs.
Merk betalingen: ‘Julebord/EPOST’.

For spesialdiet og spørsmål skriv oss på info@tmy.no

Tid/sted:
Søndag 3. desember
17:00 Kjøpmannsgata 12

Med beroligende musikk

Søndag 3. desember
17:00 Kjøpmannsgt 12

DAGER IGJEN:

MELD INTERESSE