best web development software

HVA SKJER?

FØRSTKOMMENDE MØTER OG EVENTER

Oppdag Hatha Yoga
- 4 ukers kurs

Onsdager 31.1 - 21.2, 2018
Prinsens gate 53, 18:00

TIMEPLAN

SOSIALE MEDIER

MER OM
VÅRE KURS
& EVENTER

Meditasjon & Dyp Avspenning

Lær enkle og effektive meditasjonsteknikker! På dette introkurset til meditasjon får du muligheten til å gi slipp på bekymringer og hverdagslige utfordringer, og være med på en avslappende kveld i godt selskap. Du kan også ta med deg meditasjonsteknikkene du lærer hjem og praktisere dem i ditt daglige liv.

Musikk-kveld med Mantrasang

Mantra, eller transcendentale lyder, er veldig kraftfulle. De frigjør oss fra bekymringer og hjelper oss å kultivere virkelig kjærlighet. Det å omgi seg med disse spirituelle lydene har veldig positiv effekt på oss. På søndager mediterer vi med mantramusikk, da spiller vi ulike intrumenter, synger og har det trivelig. Kom og syng med oss, eller bare lytt om du vil. Etter møtet er det alltid tid for snacks, te og mulighet for å slå av en prat med likesinnede.

Yogaøvelser

Yogaøvelser øker fleksibiliteten, styrker muskler, beroliger sinnet og reduserer stress. På våre kurs beveger vi oss rolig fra enkle til mer utfordrende stillinger. Klassene er egnet for alle nivåer. Vår yogalærer Ruben henter inspirasjon fra yoga-retreats han har deltatt på rundt om i verden, og blander elementer av ashtanga- og vinyasayoga.

Yoga: Vitenskapen om Livet

Hvordan kan lærdommen fra Yoga-filosofien hjelpe meg i mitt liv? Hvordan kan jeg leve et liv som føles bra på innsiden?
Yoga-visdommen gir svar på våre spørsmål på en måte som tilfredstiller hjertet. Disse kveldene er for deg som ønsker å se de virkelige årsakene til personlige og sosiale problemer vi møter i hverdagen.

Meditasjons-Retreat

Dette er en retreat for de av dere som ønsker å oppleve alle fordelene ved å følge meditasjon- og yogalivsstilen! Vi praktiserer enkle meditasjonsteknikker, pusteøvelser, yoga asanas for nybegynnere og guidet dyp avspenning. Det vil også bli servert deilig vegetarmat. Vi arrangerer daglig flere økter med live musikkmeditasjon, som kan være både en beroligende og morsom opplevelse :)

Spesielle Events

For eksempel gjesteforelesninger med verdenskjente yogalærere som Balakhilya das, yogadager der du får prøve alle våre forskjellige kurs på en dag, vegetarisk julebord, konserter med yoga-musikkbandet AtmAsfera, og mye mer.

MEDITASJON &
AVSPENNING

ENKEL & EFFEKTIV MEDITASJON FOR ALLE

Lær enkle og effektive meditasjonsteknikker! På dette introkurset til meditasjon får du muligheten til å gi slipp på bekymringer og hverdagslige utfordringer, og være med på en avslappende kveld i godt selskap. Du kan også ta med deg meditasjonsteknikkene du lærer hjem og praktisere dem i ditt daglige liv. Kurset inneholder:


- Introduksjon til yoga-vitenskapen; hvem er jeg, og hvordan kan meditasjon hjelpe meg i mitt liv?
- Pusteteknikker for å roe ned sinnet
- Guidet dyp avspenning (Yoga Nidra) hvor du kan hvile og gi slipp på alt stress
- En kort økt med musikkmeditasjon med mantra
- Snacks og te etter kurset for de som ønsker


Kostnad: Gratis!

MUSIKK-KVELD MED
MANTRASANG

SLAPPE AV MED BEROLIGENDE MUSIKKMEDITASJON

Mantra, eller transcendentale lyder, er veldig kraftfulle. De frigjør oss fra bekymringer og hjelper oss å kultivere virkelig kjærlighet. Det å omgi seg med disse spirituelle lydene har veldig positiv effekt på oss. På søndager mediterer vi med mantramusikk, da spiller vi ulike intrumenter, synger og har det trivelig. Kom og syng med oss, eller bare lytt om du vil. Etter møtet er det alltid tid for snacks, te og mulighet for å slå av en prat med likesinnede.


Klikk her for å lytte til avslappende meditasjonsmusikk, og noen av våre egne innspillinger!


Kostnad: Gratis!

YOGAØVELSER

SLAPP AV OG STERK KROPP OG SINNE MED YOGAØVELSER

Slapp av i kropp og sinn med yogaøvelser! Vi lærer bort yoga sentrert rundt positurer eller asanas som tar sikte på å bringe harmoni mellom kroppen og pusten. Asanas og pranayama (pusteøvelser) åpner energi-kanalene slik at du kan få en større opplevelse av livskraft i kroppen. På denne 2-timers økten tar vår yogalærer Ruben deg gjennom en oppvarming med pusteøvelser og myke bevegelser, og fortsetter med en mer fysisk del hvor du får økt energiflyt i kroppen. Det hele avrundes med beroligende asanas og en guidet dyp avspenning. Ruben henter inspirasjon fra yoga-retreats han har deltatt på rundt om i verden, og blander elementer av ashtanga- og power-yoga i en flytende, pust-fokusert yogastil.


Kostnad (ordinær/student):

120,-/100,- for Drop in 

500,-/400,- for 5 timer

900,-/700,- for 10 timer

YOGA:
VITENSKAPEN
OM LIVET 

FÅ HJELP MED BÅDE SMÅ OG STORE UTFORDRINGER

Hvordan kan jeg leve et liv som føles bra på innsiden?


Yoga-visdommen gir svar på våre spørsmål på en måte som tilfredstiller hjertet. Den hjelper oss å se de virkelige årsakene til personlige og sosiale problemer vi møter i hverdagen. Disse kveldene er for deg som ønsker å gå dypere og utforske yoga-visdommen. Vanligvis starter vi med litt musikkmeditasjon for å roe sinnet. Kvelden består av en videopresentasjon av opplyste yogamestere, en introduksjon til kveldens tema gitt av oss, eller en kombinasjon av begge. Etter foredraget er det mulig å stille spørsmål og vi serverer te og snacks. :)


Disse kveldene foregår hovedsaklig på engelsk.


Eksempler på temaer fra tidligere:

‘Forgiveness – the Path to Freedom’

‘Am I Good Enough? About True Self-Esteem’

‘Science of Yoga - Beyond Sectarianism and Blind Faith’

‘Root Cause of Environmental Crisis’

‘Who Are You - The Question of Identity’


Kostnad: Gratis!

MEDITASJONS-
RETREAT

GI SLIPP PÅ ALT AV STRESS
- BLI MED OSS PÅ RETREAT!

Hvordan kan meditasjon og yoga bidra til å øke kvaliteten på livet ditt?
Tross alt, er ikke yoga bare en form for fysisk trening og meditasjon bare å sitte i stillhet og tømme sinnet for tanker?
Kom selv og finn ut hvor feil disse utsagnene kan være!

   

Dette er en retreat for de av dere som ønsker å oppleve alle fordelene ved å følge meditasjon- og yogalivsstilen! Vi praktiserer enkle meditasjonsteknikker, pusteøvelser, hatha yoga for nybegynnere og guidet dyp avspenning. Det vil også bli servert deilig vegetarmat! Vi arrangerer daglig flere økter med live musikkmeditasjon, som kan være både en beroligende og morsom opplevelse :)


For de som grubler på de dypere spørsmålene i livet vil det være mulighet til å lære om visdommen og vitenskapen som danner yoga-filosofien. Under hele oppholdet kan du gå turer i den vakre naturen, lese en bok eller bare slappe av og nyte selskapet av likesinnede mennesker.


Velkommen!


Kostnad (for å dekke opphold og mat): vil bli annonsert.

SPESIELLE
EVENTS

GJESTEFORELESNINGER, KONSERTER, YOGADAGER, MM.

Hold deg oppdatert om events som vi arrangerer jevnlig, for eksempel ...


- Gjesteforelesninger med verdenskjente yogalærere som Balakhilya das

- Yogadager der du får prøve alle våre forskjellige kurs på en dag!

- Vegetarisk julebord, valentinsdag, etc. for de som ønsker å prøve noe nytt eller bare liker å ha det gøy :)

- Konserter med AtmAsfera, et world music band fra Ukraina som reiser rundt i verden og spiller mantramusikk

- Vegetarisk matlagingskurs der du lærer å tilberede deilige og næringsrike måltider for deg selv og din familie

    … og mye mer!

FÅ INFO
PÅ E-POST

KONTAKT OSS